Finansiering och tjänster

Privat

Finansiering och tjänster

Privat

Finansiering och tjänster

Privat

För dig som är privatkund

Med Volvo får du maximal valfrihet och trygghet i ditt bilinnehav. Dessutom har du tillgång till Volvia försäkringar, Volvo Originalservice och en mängd andra tjänster i Volvohandeln.
Volvo Billån
Volvo Billån ger dig ett förmånligt lån helt fritt från uppläggnings- och aviavgifter och det du betalar är ränta och amortering.
Care by Volvo
Ett enklare sätt att ha bil. Försäkring, service och en rad kringtjänster ingår i abonnemanget.
Volvo Privatleasing
Volvo Privatleasing ger dig bekymmersfritt bilägande.
Kontakta oss så hjälper vid dig med ditt köp

Förmåner med Volvo

Volvokort och CarPay
Volvokort är Sveriges största bilägarkort och ger en förmånligare vardag för alla Volvoägare. Kortet är helt kostnadsfritt och kommer med en mängd rabatter och erbjudanden. Med appen CarPay kombineras kortets fördelar med en smidig enkelhet som gör din tillvaro med bilen ännu bekvämare.
Försäkring från Volvia
Volvia är har varit experter på att försäkra Volvo i snart 60 år.
Närmare 400 000 Volvobilar är försäkrade hos dem. Skräddarsydda skadeanmälningsverktyg, konkurrenskraftiga försäkringspremier och snabb och enkel skadeservice direkt hos din auktoriserade Volvoverkstad är bara några av våra fördelar.

Garantier

Med varje ny Volvo ingår garantier som ska göra ditt bilägande så tryggt och bekvämt som möjligt. Därför är en av världens säkraste bilar förmodligen även en av de tryggaste.