Volvo XC40. En kompakt SUV.

Volvo XC40 är vår populära kompakta SUV. Den har stor personlighet med många smarta funktioner, avancerad teknik och finns dessutom som både laddhybrid och ren elbil. 

XC40 Recharge

Recharge är Volvos nya serie av helt eldrivna bilar och laddhybrider. Med nya XC40 Recharge tar du dig fram med mer kraft än någonsin, men lämnar mindre avtryck på miljön.

XC40 mildhybrid

Med kombinationen av en elektrisk drivlina, hög prestanda, lång räckvidd och smarta lösningar så behöver du inte längre kompromissa för att köra på ett mer hållbart sätt.

Helt eldrivna XC40 Recharge

Den högpresterande motorn i vår första helt eldrivna bil är kraftfull och sofistikerad, vilket ger dig en spännande körupplevelse med snabb respons utan att belasta miljön.

Volvo XC40 i korthet

Distinkt design
Volvo XC40 är influerad av produktdesign, gatumode och populärkultur och visar Volvos design från sin mest progressiva och lekfulla sida.
Smarta förvaringslösningar
I kupén hittar du bland annat dörrfack som rymmer den bärbara datorn och handväskan samt en smart utfällbar krok, papperskorg och fack i mittarmstödet.
Dela bilen
Volvo On Call-appen låter dig dela din bil med vänner och familj genom att skicka dem en digital nyckel.
Smart säkerhetsteknik
Intelligenta system för förarassistans hjälper dig att upptäcka fotgängare, cyklister och andra fordon för att förhindra kollisioner - dag som natt.

Exteriör

Upptäck utsidan på Volvo XC40

Volvo XC40

Utrustningsnivåer

Volvo XC40 är mycket välutrustad från start och för dig som vill unna dig lite extra finns alla möjligheter. Utöver de olika utrustningsnivåerna kan du skräddarsy bilen in i minsta detalj.

Interiör

Upptäck detaljerna i Volvo XC40

Upptäck våra tillbehör

Med snygga och funktionella tillbehör kan du anpassa din Volvo XC40 efter dig själv. En lastrumsmatta som hjälper dig att hålla interiören i nyskick, en lättmonterad cykelhållare eller en vackert designad takbox som ökar lastkapaciteten med stil.

Välkommen in till oss!